Black Friday a venit si la Heat-X!

Unul din cele mai așteptate momente ale anului a venit și la Heat-X! Este momentul reducerilor intense la toată gama panourilor radiante!

Black Friday a ajuns mai repede anul acesta – pe 22 noiembrie. Însă, anul acesta va fi un Black Friday mai lung iar gama de produse va fi mai mare pentru ca orice român să se poată bucura de produsele noastre!

Bucură-te de reducerile speciale de Black Friday!

La Heat-X, toată gama de panouri va fi disponibilă la reduceri de până la 30% în perioada 22 – 29 noiembrie exclusiv pe www.panouriradiante.ro!

În plus, la fiecare comandă primești GRATUIT un termostat mecanic pentru ca tu să poți regla temperatura din încăpere în funcție de preferințe.

Bucură-te de soluția inovatoare și calitativă de încălzire pe care o avem pentru tine cu ocazia Black Friday!

Panourile radiante Heat-X sunt recunoscute oficial pentru calitatea lor, sunt fabricate în România și îți oferă un confort termic ridicat. Chiar mai mult, te ajută să reduci costurile de încălzire pe timpul iernii cu până la 50%! Poți afla mai multe despre beneficiile panourilor radiante de aici.

La Heat-X ai prețuri mici!

Așadar, alege să ai facturi mai mici la încălzire și panouri radiante la prețuri mult mai mici!

Promoția este valabilă doar în perioada 22 – 29 noiembrie 2013 doar pentru produsele achiziționate de pe www.panouriradiante.ro

Pentru orice informații privind produsele noastre, vă rugăm să ne contactați.

Articole asemănătoare despre panouri radiante:

No comments yet.

Lasă un răspuns

Încălzim inimi!