Caldura ieftina, pentru mai multi romani

Caldura ieftina, pentru mai multi romani

In 2012, din ce in ce mai multi romani au aflat care sunt beneficiile panourilor radiante. Usor de instalat, estetice, economice si cu efect terapeutic, panourile radiante Heat-X au fost, anul trecut, mai accesibile ca oricand.

Cu ajutorul vostru, am reusit sa facem cunoscute efectele benefice ale panourilor radiante, astfel aducand caldura ieftina mai aproape de romani.

Panourile radiante Heat-X au obtinut in 2012 certificat de acreditare SR EN ISO/CEI 17025-2005 din partea Institutului National de Cercetare-Dezvoltare si Incercari pentru Electrotehnica, fiind recunoscute ca produse durabile, cu randament mare, rigide si de inalta calitate. Panourile radiante Heat-X nu sunt aduse din import, fiind concepute, fabricate si montate in Romania.

Ne dorim ca pe aceasta cale sa multumim tuturor clientilor nostri din 2012, pentru ca ne-ati ales si aveti in continuare incredere in noi. Apreciem foarte mult opiniile voastre pozitive si impresiile pe care ni le-ati impartasit atat in mediul online, cat si prin telefon sau in showroom-urile noastre.

Intreg anul 2012, am facut tot posibilul sa va punem la dispozitie servicii si produse de inalta calitate, si am fost bucurosi sa constatam ca interesul pentru panourile radiante Heat-X a crescut atat de mult!

Anul 2013: mai multa caldura pentru mai multi romani

Anul acesta ne propunem sa fim mai accesibili si mai aproape de voi ca pana acum. Vom fi prezenti in mai multe magazine din tara, precum Dedeman, Praktiker, Mr Bricolage si Leroy Merlin. Produsele noastre vor fi insotite de servicii de consiliere gratuita in privinta instalarii si montarii lor.

Pana pe 28 februarie, are loc campania „Iarna asta, topim preturile!” in cadrul careia puteti profita de reduceri mari la toata gama de panouri albe.

Vom comunica mai mult in mediul online, vom organiza mai multe concursuri si vom fi mereu prezenti in piata, promovand panourile radiante 100% romanesti, certificate si de calitate. Anul acesta il dedicam caldurii accesibile pentru cat mai multi romani, pentru ca voi sunteti cei care ne motiveaza sa mergem in continuare pe drumul acesta.

Va invitam sa tinem legatura cel putin la fel de bine si in 2013! Ne puteti contacta oricand, in orice problema sau intrebare legata de produsele noastre.

Va multumim si ne bucuram ca ne sunteti alaturi!

Urmariti-ne in continuare pentru noi informatii pe www.heat-x.com, www.panouriradiante.ro si pe pagina de Facebook Panouri Radiante Heat-X!

Articole asemănătoare despre panouri radiante:

Tags:

No comments yet.

Lasă un răspuns

Încălzim inimi!