Cum castigi mai cea mai ieftina incalzire pentru casa ta

ieftina incalzireNe aflăm deja aproape de începutul iernii, mai ales din punct de vedere meteorologic. Deja frigul începe să acapareze serile şi chiar şi zilele, aşa că trebuie să luăm măsuri rapide, uşor de montat şi să încercăm să găsim cea mai ieftina incalzire.

În acest moment, poţi fi presat de timp şi ai de ales între mai multe metode de încălzire pentru căminul tău, care să poată fi livrate rapid, montate uşor şi să nu îţi afecteze bugetul. Încălzirea de bloc poate să nu fie încă disponibilă, în timp ce o eventuală centrală de apartament îţi va da peste cap factura. Poţi apela la aparate alternative electrice de dimensiuni mici, care însă consumă mult curent. Totuşi, în acest caz, cum îţi poţi căuta cea mai ieftina incalzire?

Cea mai ieftina incalzire începe de la o decizie bună

Unele metode de încălzire pot fi, pur şi simplu, necunoscute publicului, oricât de invoatoare ar fi acestea. În acelaşi timp, metode ineficiente, din punct de vedere financiar, se dezvoltă în ciuda inconvenientelor lor. De exemplu, putem vorbi despre caloriferul electric. Acesta încălzeşte pe o anumită arie din apropierea sa, însă cu greu face faţă unei camere mari, fără să afecteze aerul din interior. Mai există mici aeroterme care pot încălzi la fel de rapid o cameră, însă te pot aduce în punctul în care ai nevoie să deschizi fereastra pentru a nu te sufoca. Apoi, vei fi nevoit să o închizi rapid, pentru a recupera căldura pierdută. Deşi cheltuielile pe factura de curent nu intră în aceeaşi categorie.

Este posibil să fii surprinz când vei descoperi că cea mai ieftina incalzire este oferită de panourile radiante, o gamă de produse care îşi fac loc pe piaţa românească. Acestea funcţionează pe principiul infraroşului, adică încălzesc toate persoanele şi obiectele pe care le întâlnesc în calea lor. Sunt dotate cu un termostat, care îşi demonstrează simplu eficienţa, pentru că poţi alege cât de mare să fie căldura din casa ta.

Panourile radiante, aşa cum este cel tip tablou de 700W, este cel care îţi oferă economii între 30 şi 65% şi poate fi personalizat. Mai exact, acesta poate pune pe perete tabloul cu familia ta, un peisaj drag sau o fotografie de care eşti ataşat. Panoul poate încălzi o cameră de până la 40m3 şi este dotat cu o ţesătură de carbon. Dacă te grăbeşti, acesta poate fi montat în 30 de minute şi, astfel, scapi de griji pentru circa 20 de ani. În plus, dacă ai în familie bolnavi de astm, panoul radiant este recomandat.

Poţi găsi cea mai ieftina incalzire pentru toată casa ta?

Panourile radiante sunt adaptabile dimensiunilor casei sau a numerelor de camere pe care le deţii. Poţi opta pentru versiunea unui pachet sau a unui tablou personalizabil pentru fiecare cameră. Dacă optezi pentru un panou radiant de 400W, vei încălzi o cameră cu un volum de până la 20m3. Dimensiunile sale sunt unele clasice, de 0,6m/0.6m. Panoul se montează la fel ca şi cel de 700W, în 30 de minute şi promite o durată de viaţă de minim două decenii.

Dacă îţi cauţi cea mai ieftina incalzire, te poţi lovi de opţiuni cunoscute şi neconvingătoare sau poţi descoperi tehnici invoatoare, din punct de vedere financiar şi estetic, dar şi psihic, mulţumită unei călduri cu adevărat eficiente. Această metodă poate fi exact cea pe care o cauţi, atunci când ai nevoie rapid de o sursă ieftină de încălzire, care să nu aibă consecinţe pe termen lung, cum ar fi factura de curent electric.

Articole asemănătoare despre panouri radiante:

Tags: , , , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns

Încălzim inimi!