Cum sa iti decorezi locuinta cu panouri de incalzire electrice

panouri de incalzire electrice

panouri de incalzire electrice

Iarna poate trece ca o poveste, atunci când atmosfera din interiorul casei este una călduroasă. Cu un set de panouri de incalzire electrice, poţi avea parte de o locuinţă confortabilă, din punct de vedere termic şi nu numai.

Panourile radiante înseamnă un mediu sănătos, în care nu trebuie să îţi faci griji în legătură cu umiditatea, aşa cum se întâmplă în cazul sobelor sau să monitorizezi contoarul, ca la încălzirea pe bază de centrală alimentată cu gaz.

Dacă ai grijă să respecţi instrucţiunile de montaj şi amplasare a setului de panouri de incalzire electrice, te bucuri de temperatura pe care ai ales-o, în timp ce admiri un peisaj dintr-un loc drag sau pe care îţi doreşti să îl vizitezi.

Găseşte setul potrivit de panouri de incalzire electrice

Dacă ţi-ai ales deja un set de panouri de incalzire electrice pentru casa ta, atunci ştii ce efecte benefice au acestea, chiar şi pentru sănătatea ta. Însă, paşii următori pot influenţa temperatura din casă ori eficienţa panourilor.

Un aspect de care trebuie să ţii cont este organizarea spaţiului din casa ta. Numărul de camere, dar şi felul în care ele sunt distribuite vor reflecta modul în care căldura este emanată în spaţiul de locuit. Dacă ai, de exemplu, un apartament semidecomandat, atunci trebuie să iei în calcul cât de intens este circulată camera principală sau care este, de obicei, poziţia uşii. Calculul volumului fiecărei camere trebuie să includă şi holuri, spaţii deschise şi uşi.

Poţi elimina aceste griji dacă optezi pentru un pachet de panouri de incalzire electrice destinat apartamentelor cu trei camere. Vei primi două panouri radiante de 400 W, alte două panouri cu o putere de 700W şi un panou de 1.100W. Poţi monta panourile de 400W în bucătărie şi baie, dacă acestea au un volum de până la 20 metri cubi. În acelaşi timp, dormitoarele pot fi echipate cu panourile de 700W, deoarece ele sunt destinate camerelor cu un volum de până la 40 metri cubi. Sufrageria poate fi încălzită de panoul de 1.100W, destinat spaţiilor de până la 60 metri cubi. Fiecare dintre aceste panouri de incalzire electrice are o rezistenţă din ţesătură de carbon.

Dacă ai o garsonieră, un pachet de trei panouri a câte 400W, respectiv 1.100W îţi pot asigura încălzirea de care ai nevoie. Două panouri de 400W pot echipa bucătăria şi baia, în timp ce panoul de 1.100W are grijă de camera principală. Dacă primele două au nevoie de un volum de maxim 20 metri cubi, camera poate ajunge până la 60 metri cubi. Însă, la acest calcul trebuie să ţii cont şi de holul de trecere sau de extensiile casei, aşa cum este un balcon care poate fi spart.

Transformă pachetul de panouri de incalzire electrice într-unul de tablouri

Dimensiunile panourilor diferă în funcţie de puterea lor. Astfel, cel de 400W are 600/600 milimetri, iar panoul de 1.100W este de 1.200/800 milimetri. În funcţie de preferinţele tale, acestea pot fi personalizate cu peisaje sau chiar fotografii de familia, dacă mărimea lor poate fi adaptată la panouri.

Panoul poate deveni atracţia principală a unei camere, iar musafirii tăi vor fi suprinşi să afle că acea fotografie încălzeşte obiectele şi persoanele din cameră. Dacă modelul tapetului sau un anumit motiv vizual s-ar integra în panou, atunci poţi să alegi acel desen abstract şi adaugi un plus de stil decoraţiunilor din cameră. Baia poate susţine, pe perete, o listă de reguli, iar bucătăria poate fi înfrumuseţată cu mesaje motivaţionale.

Poţi alege un întreg concept vizual, în care să se integreze fiecare panou sau, dacă ai pereţii albi şi vrei să îi păstrezi aşa, panourile nepersonalizate vor fi aproape invizibile.

Articole asemănătoare despre panouri radiante:

Tags: , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns

Încălzim inimi!