Incalzire terase exterioare

Incalzire terase exterioare.

Dorim sa va punem la dispozitie cea mai inovativa, eficienta, simpla si ecologica metoda de a asigura comfortul termic necesar pe timpul primaverii si toamnei atunci cand dorim sa ne bucuram de aerul liber pentru a lua masa dar temperatura exterioara nu ne permite acest lucru.Avand in vedere ca fumatul se va interzice in localurile publice, un numar mai mare de clienti vor opta pentru mesele de pe terasa unde fumatul va fi permis.
heatable-R-Infrared-Tables-Outdoor-Exterior-Veranda
Atunci va aparea o nevoie de a optimiza incalzirea spatiilor exterioare si de a spori comfortul clientilor care doresc sa serveasca bauturi sau mancare in aer liber.
Aceasta metoda de incalzire este cea mai practica din punct de vedere fizic dar si economic deoarece cu totii stim ca aerul cald este mai usor si se ridica deasupra aerului rece.

Atunci cand stam la o masa pe o terasa si este frigavem nevoie de incalzire terase exterioare, caldura care vine de la incalzitoarele obisnuite de tip palmier sau alte sisteme de incalzire nu ajunge pana jos la picioarele noastre si astfel nu pot sa incalzeasca tot corpul.

In schimb, caldura care radiaza incepand de la baza piciorului mesei inspre picioarele persoanelor care stau la masa iar apoi este directionata de blat inspre exteriorul mesei dupa care se ridica, face ca aerul cald sa incalzeasca tot corpul. Pe langa asta nu mai avem nevoie de un aparat in plus fata de masa pe care se poate aplica orice fel de blat fie el de lemn, metal, marmura sau material plastic termorezistent.
Din punct de vedere ecologic la incalzire de terase  exterioare, este mult mai bine sa folosim incalzitoarele care functioneaza cu curent electric fata de cele pe gaz, ulei sau alti combustibili care sunt nocivi si pot cauza dureri de cap sau alte efecte secundare. Aceste incalzitoare fiind economice si avand un randament ridicat sunt si mult mai sigure fara sa existe riscuri de incendii si avand posibilitatea de a fi acoperite cu umbrele.heatable-R-Infrared-Tables-Outdoor-Exterior-Veranda

Articole asemănătoare despre panouri radiante:

Tags: , , , , ,

One Response to “Incalzire terase exterioare”

  1. emilia martie 21, 2016 at 3:53 pm #

    super

Lasă un răspuns

Încălzim inimi!