Panou radiant Heat-X 400W (600/600)

Deserveste un volum de maxim 20 mc in conditii de izolatie termica si geam termopan. Panoul se monteaza de regula in baie sau bucatarie (apartament) si poate fi montat atat pe perete cat si pe tavan.

Forma sa patrata permite incasetarea in tavan fals (tip biscuit) – cazul birourilor si poate fi integrat usor in decorul camerei datorita optiunii de personalizare si decorare a panoului, poate fi confundat cu un tablou.

Se intretine foarte usor, doar stergandu-l de parf cu o carpa moale, poate fi demontat cu usurinta si mutat in alta incapere care sa deserveasca acelasi volum, iar cand zugraviti il puteti demonta cu usurinta.

Alte caracteristici ale unui panou radiant:

 • nu atrage cheltuieli de intretinere
 • cel mai solicitat model din categoria Heat-x 400W
 • culoare de serie : alb
 • suprafata radianta este vopsita cu o vopsea termica emailata rezistenta (cazul aragazului)
 • se poate monta chiar si in baie, panoul este dotat cu impamantare deci nu va curenta
 • panoul personalizat (tip tablou) are o rama implicita din tabla, care poate fi alba sau neagra, in functie si de imaginea aleasa.
 • ca accesoriu panoul poate avea o rama decorativa din lemn care imbraca rama implicita din tabla. Rama se poate realiza numai la comanda.

Pentru mai multe detalii tehnice despre acest panou radiant accesati următoarele variante:

Articole asemănătoare despre panouri radiante:

Tags: , , ,

Cine a scris despre noi

 1. Panou radiant Heat-X 400W (600/600) | Litere Stacojii - noiembrie 15, 2012

  […] mai mult mi-a plăcut Panoul Radiant Heat-X 400 W ( 600/600). Panoul deserveşte un volum de maxim 20 mc în condiţii de izolaţie termică şi geam termopan. […]

 2. O viata cu panouri calde | Simplu de Tot - decembrie 1, 2012

  […] cateva zile , un vecin al meu, se lauda in toata scara ca si-a cumparat cel mai fierbinte tablou. Deja curiozitatea ne imbulzea gandirea, si nu stiam cum sa facem si sa ne gasim printre […]

 3. Cum sa alegi un panou radiant electric pentru locuinta ta - noiembrie 19, 2014

  […] opta pentru un pachet complet de panouri pentru garsoniere sau apartamente sau poţi cumpăra câte un panou pentru fiecare cameră vizată. În oricare dintre cazuri, panourile pot fi mutate în alte camere, […]

Încălzim inimi!