Termeni si Conditii

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.panouriradiante.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.PANOURI RADIANTE  isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termini si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor, de asemenea,PANOURI RADIANTE  isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere sau erori ale produselor software. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de fiecare daca cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor effectuate. Tot continutul site-ului www.panouriradiante.ro este proprietatea PANOURI RADIANTE   si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al PANOURI RADIANTE  a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protective, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la office@panouriradiante.ro

Confidentialitate

PANOURI RADIANTE respecta legile in viguare privind confidentialitatea datelor; www.panouriradiante.ro si PANOURI RADIANTE  se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorului site-ului catre terti sis a le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www.panouriradiante.ro si PANOURI RADIANTE   nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (personae fizice sau juridice) nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dvs de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs implicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.panouriradiante.ro adresa sa de e-mail poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date www.panouriradiante.ro . Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati sis a cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

PANOURI RADIANTE  nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor problem de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Expeditie si livrare

Livrarea se face in termen de 24 de ore (o zi lucratoare) pentru comenzile finalizate si confirmate pana la ora 15.00 si in termen de 48 de ore (doua zile lucratoare) pentru comenzile finalizate dupa aceasta ora.

Costurile de transport

Pot varia in functie de destinatie, de greutate. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client daca comanda produse sub suma de 2800 lei TVA inclus) sau la EXPEDITIE (de catre PANOURI RADIANTE  daca comanda clientului este peste suma de 2800 lei TVA inclus). GREEN SOLUTION nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.

Cum platesc?

Plata se poate face:

–          In numerar, la livrare (sistem ramburs)

–          Prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati; un reprezentant PANOURI RADIANTE   se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 ore.

Garantie

Garantia se acorda pe 2-5-10 ani de la data cumpararii produsului in functie de produsul ales.

„Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de primirea produsului.” Art.4,b Cap.I, ORDONANTA Nr. 130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

PANOURI RADIANTE  poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. Pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

PANOURI RADIANTE  va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la VANZATOR, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita  pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare. Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA  A UNUI REPREZENTAT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este defectul constatat. Defectele VIZIBILE se reclama in momentul efectuarii receptiei. Prin defect  VIZIBIL se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat si/sau preluat de catre client sau un repezentant al acestuia.

VANZATORUL este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespunzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/vandute, montate gresit, au suferit imersii de lichide, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara. VANZATORUL este de asemenea exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca beneficiarul reparatiei efectuate de CUMPARATOR a utilizat/manevrat aparatul in mod necorespunzator, indiferent daca VANZATORUL i-a adus sau nu la cunostiinta beneficiarului conditiile in care se acorda garantia pentru reparatie. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

Litigii

Pentru orice conflict aparut intre PANOURI RADIANTE  si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul PANOURI RADIANTE

Date de care trebuie tinut cont atunci cand se returneaza produsele comandate:

  • Contravaloarea transportului produselor catre PANOURI RADIANTE  va fi suportata de client;
  • Produsele trebuie sa fie in stare foarte buna, nu fie folosite sau uzate; acestea se pot returna doar in ambalajul original fara a fi deteriorate (urme de lovituri)
  • Alte date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email/telefon.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

NOTA de informare privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru ca experienta dvs. Pe site-ul www.panouriradiante.ro sa fie completa si pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, trebuie sa fiti de acord ca PANOURI RADIANTE  sa colecteze si sa prelucreze datele incrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr.506/2004.

Conform cerintelorLegii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Rentrop & Straton – Grup de Editura si Consultanta in Afaceri are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a trimite corespondenta, de a onora comenzile si de a realiza statistici proprii.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare onorarii comenzii. Refuzul dvs. Determina imposibilitatea plasarii pe acest site a comenzii dvs si prelucrarii ei.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Serviciul Comercial si Serviciul Marketing

Conform Legii nr.677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul  de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la  office@panouriradiante.ro . Deasemenea va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alta tara.

Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

*Observatie: orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex. Prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Încălzim inimi!